A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

 Electro Home Bau - Magunkról - Magunkról
Környezetbarát, takarékos, modern.
 • img1
 • img2
 • img3

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE:

Aktuális információkért, érdekességekért iratkozzon fel hírlevelünkre!
Magunkról

Napjainkban egyre fontosabbá válnak az energiatakarékos megoldások, legyen szó akár gyártásról, egy intézmény fenntartásáról vagy a saját otthonunkról.  Egyre inkább elterjed a környezettudatos életmód, oda figyelünk arra, hogy kevesebb energiát fogyasszunk, környezetbarát termékeket vásároljunk, szelektíven gyűjtsük a hulladékot stb. Ugyanakkor szeretnék, hogy a megszokott komfortérzetünk ne csökkenjen.

A hagyományos, fosszilis energiahordozókra alapozott fűtési megoldások a folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre kevésbé jelentenek jövőbiztos választást. Ezért különösen az új építésű házak esetén érvényes, hogy olyan fűtési rendszer kiépítésében érdemes gondolkozni, mely 10-20 év múlva is „megéri az árát“ és nem ró irreális energiaköltségeket a háztartásra

A megújuló energiaforrások kinyerését szolgáló berendezések utóbbi években tapasztalható felgyorsult technikai fejlődése miatt (hatékonyabbá és olcsóbbá váltak) lerövidül a beruházásokra szánt összeg megtérülése.

Tehát egyfelől már olcsóbban tudjuk előállítani az energiaszükségletünket, de ugyanakkor az energiafelhasználásunkat is érdemes hatékonyabbá tenni. Erre kínáljuk épületmodernizációs eljárásainkat, amely a fűtés, hűtés, világítás és egyéb rendszerek automatizálásával jelentős csökkenést érhetünk el a rezsiszámlánkon, és emellett sokkal kényelmesebbé tehetjük mindennapi életünket.

Cégünk, az Electro Home Bau Kft., alapvetően az elmúlt években kialakult és a jövőben várható tendenciáknak, gazdasági folyamatoknak megfelelően alakította ki üzleti koncepcióját és célkitűzéseit.

Tevékenységek:

 • Napelem forgalmazás
 • Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése
 • LED világítás, egyedi lámpatestek tervezése és gyártása
 • Infrafűtés
 • Hővisszanyerős szellőztetés
 • Épületautomatizálás
 • Távfelügyelet
 • Pályázati források felkutatása

 

Tevékenységi területeinknek kiválasztásánál tudatosan törekedtünk arra, hogy az általunk megfogalmazott hármas célkitűzésünknek maximálisan meg tudjunk felelni, és ügyfeleink számára átgondolt, komplex megoldásokat tudjunk kínálni. 

 

   

                                                                                                                                                           Kovács Gábor

                                                                                                                                                        Ügyvezető igazgató