A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

 Electro Home Bau ::: Magunkról
Környezetbarát, takarékos, modern.
  • img1
  • img2
  • img3

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE:

Aktuális információkért, érdekességekért iratkozzon fel hírlevelünkre!
Bemutatkozunk

Napjainkban egyre fontosabbá válnak az energiatakarékos megoldások, legyen szó akár gyártásról, egy intézmény fenntartásáról vagy a saját otthonunkról.  Egyre inkább elterjed a környezettudatos életmód, oda figyelünk arra, hogy kevesebb energiát fogyasszunk, környezetbarát termékeket vásároljunk, szelektíven gyűjtsük a hulladékot stb. Ugyanakkor szeretnék, hogy a megszokott komfortérzetünk ne csökkenjen.

A hagyományos, fosszilis energiahordozókra alapozott fűtési megoldások a folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre kevésbé jelentenek jövőbiztos választást. Ezért különösen az új építésű házak esetén érvényes, hogy olyan fűtési rendszer kiépítésében érdemes gondolkozni, mely 10-20 év múlva is „megéri az árát“ és nem ró irreális energiaköltségeket a háztartásra

A megújuló energiaforrások kinyerését szolgáló berendezések utóbbi években tapasztalható felgyorsult technikai fejlődése miatt (hatékonyabbá és olcsóbbá váltak) lerövidül a beruházásokra szánt összeg megtérülése (az eddigi 10 év helyett 4-5 év).

Tehát egyfelől már olcsóbban tudjuk előállítani az energiaszükségletünket, de ugyanakkor az energiafelhasználásunkat is érdemes hatékonyabbá tenni. Erre kínáljuk épületmodernizációs eljárásainkat, amely a fűtés, hűtés, világítás és egyéb rendszerek automatizálásával jelentős csökkenést érhetünk el a rezsiszámlánkon, és emellett sokkal kényelmesebbé tehetjük mindennapi életünket.

Belsőépítészünk segítségével mindezen megoldások nem csak a hatékonyabb energiafelhasználást szolgálják, hanem azt is, hogy mindez jól is nézzen ki.

A szükséges beruházások megvalósításhoz hazai és uniós pályázati források is rendelkezésre állnak.

Átfogó energiatakarékossági megoldásaink és a megfizethető épületmodernizációnk eredményeképp jelentősen lefaraghatja kiadásait, emellett az általunk használt megoldások kisebb terhelést jelentenek a környezet számára és mindezt úgy, hogy egy élhetőbb otthont hozzunk létre.

                                                                                                       Kovács Gábor

                                                                                                   Ügyvezető igazgató